دو سوم مردان و تقریبا نیمی از ن در ایران با درجه ای از ریزش مو مواجه می شوند، که بسیاری از آنها حاضر نیستند سرشان را کاملا اصلاح کنند، از کلاه گیس یا کلاه استفاده کنند و یا خالق یک استایل خاص باشند. خوشبختانه، تکنیک های ترمیم مو مانند کاشت مو FUE (استخراج واحد فولیکولار) به طور قابل توجهی نسبت به روش های قدیمی ارتقاء یافته اند.

 

کاشت مو FUE درمانی با کمترین میزان تهاجم، با اثری طولانی مدت و درمانی با ظاهر موی طبیعی و نتایجی بسیار بهتر از آنچه که شامپوها و کرم ها می تواند ارائه دهند، را شامل می شود. در کاشت مو به روش FUE، فولیکول های مو از قسمتی از بدن، به عنوان ناحیه اهدا کننده (معمولا پشت سر شما) برداشته می شوند و به ناحیه طاس پیوند زده می شود.

 

این نوع از کاشت موی سر، مناسب افرادی است که نمی خواهند در سرشان اسکاری ایجاد شود، موهایی کوتاه دارند و دوره بهبودی سریع می خواهند. همچنین این درمان برای افرادی با پوست سر نازک و کشسانی پایین نیز بسیار مناسب تر است.

 

تکنیک کاشت مو تهران به روش Fue چگونه کشف شد؟

 

با توجه به این واقعیت که با استفاده از تکنیک کاشت موی Fue، زخمی به پهنای 0.5-1 میلی متر ایجاد می شود، بسیار طبیعی است که برخی از بیماران نسبت به برش، بخیه و عمل جراحی حس خوبی نداشته باشند.

 

برای این دسته از بیماران باید روش جایگزینی برای کاشت مو یافت می شد. همچنین، روش جدید باید نتایج پیوند ضعیف، برداشتن پوست سر، فلاپ پوست سر یا حراجی های بی دقت را اصلاح می کرد.

 

راه حلی که در سال 2002 توسط Bersnstein  و  Rassman ارائه شد، انتقال واحدهای فولیکولی به صورت تک به تک، با ایجاد سوراخ های کوچک بود. این تکنیک توسط Bersnstein  و  Rassman، Fue نام گذاری شد.

 

در حال حاضر این یک واقعیت است که یک جراح متخصص و یک پرستار با تجربه، با استفاده از تکنیک کاشت موی Fut می تواند چنان نتایج طبیعی به دست آورد که هیچ کس متوجه نشود که آن فرد کاشت مو انجام داده است.

 

نتایج عالی که با استفاده از تکنیک Fut به دست می آید، این روش را بسیار پرطرفدار کرده است. امّا یکی از معایب Fut به جا ماندن جای زخم به صورت یک خط افقی در پشت سر فرد است. در دستان یک جراح ماهر پهنای این زخم به ندرت از 1 میلی متر می کند و به راحتی با موی 5-6 میلی متری هم می شود آن را پوشاند. با این حال بسیاری از بیماران از عمیق تر شدن زخم نگرانند و واهمه دارند که آزادی خود را برای کوتاه کردن موهایشان از دست بدهند.

 

تنها تفاوت تکنیک Fue و تکنیک Fut در روش انتقال فولیکول مو از قسمت دهنده است، بقیه قسمت های جراحی کاملاً شبیه به هم هستند.

 

تکنیک کاشت موی fue در عرض چند سال موفق به کسب محبوبیت بسیاری شده ‌است و دومین تکنیک کاشت مو بعد از تکنیک fut است. علی‌رغم شهرت این روش، جامعه علمی هنوز هم تردیدهای جدی در مورد اثربخشی آن دارد و بسیاری از کارشناسان عمیقاً نگران مشکلات این روش جدید کاشت مو هستند.

 

در ادامه نگاهی به حقایق علمی درباره مزایا و معایب این روش کاشت مو خواهیم انداخت اما مهم‌تر از همه این است که بدانیم در کدام بیماران نباید تکنیک Fue را به کار برد.

 

برطبق مقالات منتشر شده در International Society of Hair Restoration Surgery، متأسفانه بزرگترین ایراد تکنیک Fue این است که بقا و رشد موهای پیوند شده، حتی در بهترین مراکز دنیا و بهترین شرایط 75% است.

 

مزایای کاشت مو به روش FUE چیست؟

کاشت مو به روش FUE، بدون نیاز به بیهوشی کامل انجام می گیرد و فرد در هوشیاری کامل می باشد.

این روش عوارض بسیار کمی دارد و می تواند بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان بیاورد.

دوره نقاهت و بهبودی بسیار کوتاهی دارد و محل بخیه و زخمی از خود به جای نمی گذارد.

در این روش، با گذشت زمان، در شکل ظاهری موها، تغییری ایجاد نمی شود و موها ظاهری طبیعی خواهند داشت.

خط رویش موها کاملاً طبیعی است و رشد خوبی خواهند داشت.

در این نوع کاشت موی طبیعی، تعداد گرافت های بیشتری از بانک مو برداشته می شود و کاشت مو به شکل ایده آل تری انجام می گیرد.

این روش از کاشت موی طبیعی نتیجه ای عالی را به همراه دارد که بیشتر افراد پس از کاشت رضایت خود را از این روش عنوان کرده اند.


هزینه های درمان کاشت ,مو ,روش ,تکنیک ,  ,fue ,کاشت مو ,این روش ,کاشت موی ,است که ,تکنیک کاشتمنبع

مراحل کاشت مو

هایفوتراپی پوست

روش های جوانسازی پوست

روش های جلوگیری از ریزش مو

کاشت ریش چیست؟

مراقبت های بعد از کاشت مو چیست؟!

کاشت مو در تهران

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش فلزیاب دیپ گز | DeepGez Metal Detector دانلود فیلم هندی پایگاه مقاومت بسیج شهید قره چال نقده بررسی فیلم و سریال parastaryesina Sthmo امام زمان آشپزی با مهناز اپلیکیشن طلبه یار